Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën, ofwel lamellen, zijn al geruime tijd een onderdeel van de totale mogelijkheden aan raamdecoratie. Doordat de stand van de lamellen traploos versteld kan worden, is het mogelijk maximaal gebruik te maken van het daglicht en toch uw raam bedekt te hebben.

In de collectie verticale jaloezieën van EL Zonwering en Kozijnen vindt u qua materiaal drie uitvoeringen. In stof, kunststof ofwel PVC en in aluminium. De aluminium jaloezieën kunnen naar wens zowel vol als geperforeerd uitgevoerd worden. 


Stof
De uitgebreide stoffencollectie geeft u de mogelijkheid om uw lamellen helemaal uit te voeren zoals u ze zelf graag ziet. Uit één of meerdere kleuren, of zelfs meerdere kleuren in één lamel. Alles is mogelijk.

Alle stoffen lamellen zijn standaard voorzien van verzwaringselementen en zijn verkrijgbaar in 3 breedtes: 89mm, 127mm en 250mm.  


Kunststof / PVC
PVC lamellen hebben met name in het onderhoud vele voordelen. PVC lamellenzijn zeer gemakkelijk te reinigen en er zijn geen verzwaringselementen of kettinkjes nodig om de lamellen op de juiste plek te houden. De standaard maat voor PVC lamellenis 89mm.

Aluminium
Aluminium lamellen geven uw interieur een modern en strak uiterlijk. Het grote voordeel van deze lamellen is dat ze zeer gemakkelijk te reinigen zijn.

Voor meer informatie en/of prijzen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.