Gevelbekleding
Voor de waarde en uitstraling van uw huis is de juiste gevelbekleding van groot belang. De bekleding moet lang meegaan en het liefst milieuvriendelijk zijn. Daarnaast graag met zo min mogelijk onderhoud en nooit meer schilderen. EL Zonwering en Kozijnen heeft hierin een ruim assortiment aan kleuren.  

EL Zonwering en Kozijnen Keralit

 

                                                     Keralit gevelbekleding
Met de kunststof gevelbekleding van Keralit voorziet u uw gevel van een prachtige uitstraling. De diverse modellen en de tientallen kleuren zorgen ervoor dat de Keralit gevelbekleding altijd bij uw woning past en dat u er geen omkijken meer naar heeft. 

EL Zonwering en Kozijnen Keralit

  
Duurzaam
Keralit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen.

  

De Keralit gevel- en dakrandpanelen worden geleverd in een uitgebreid kleurenpallet en zijn onderhoudsarm. Daarnaast is het beschikbaar in verschillende soorten en diverse materialen. Al deze eigenschappen maken Keralit gevel- en dakrandpanelen uitermate geschikt voor gebruik bij gevelrenovatie en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie- en utiliteitsbouw.  Naast dat alles is Keralit gevelbekleding zeer betrouwbaar en waardevast. De Keralit gevelpanelen worden al meer dan 15 jaar succesvol en probleemloos als gevelbekleding toegepast.  

Op Keralit gevelbekleding krijgt u maar liefst 10 jaar garantie! 

EL Zonwering en Kozijnen Keralit

 Voor meer informatie en/of prijzen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.