Rolluiken

Wilt u het zeker voor het onzekere nemen? Het nuttige met het aangename combineren? Dan zijn rolluiken zeer geschikt. Rolluiken bieden namelijk een combinatie van een veilig gevoel, duurzaamheid en vormgeving. Ze zijn van alle gemakken voorzien om uw huiselijk comfort te verhogen.  

EL Zonwering en Kozijnen Rolluiken


Veilig gevoel
Met rolluiken kiest u voor gemoedsrust. Ze zijn namelijk zo gemaakt dat de lamellen van de luiken door de ophangveren blokkeren bij ongewenst bezoek. Hierdoor zijn rolluiken inbraak vertragend, niet inbraak werend. Er zijn diverse mogelijkheden om de inbraak weerbaarheid te vergroten. Over deze verschillende samenstellingen van rolluiken adviseren wij u graag.

Duurzaamheid
Naast het veilige gevoel, vormen rolluiken een excellente zon- en hittewering in de zomer.  Gesloten rolluiken houden het binnen lekker koel en zijn daarnaast volledig verduisterend. Ook zorgen zij voor extra isolatie, waarmee een aanzienlijke energiebesparing gecreëerd kan worden. De stilstaande lucht tussen het rolluik en het raam draagt hier grotendeels aan bij, niets isoleert zo goed.

Geluidsisolatie
Doe uw rolluiken dicht en geniet van de stilte en rust. De lamellen van een rolluik zijn voorzien van een geluidisolerend schuim, waardoor geluid wordt geabsorbeerd en u kunt genieten van de rust. Ook de luchtbrug tussen het rolluik en het glas draagt hieraan bij.

Privacy
Rolluiken zijn inkijk werend. Heeft u last van inkijk of hinderlijk licht dan kan een rolluik een zeer welkome aanvulling zijn.  

EL Zonwering en Kozijnen RolluikenEL Zonwering en Kozijnen Rolluiken
Rolluiken in harmonie met uw huis

Wilt u de rolluiken naadloos laten aansluiten bij de sfeer van uw huis? Dat kan! Rolluiken zijn fraai van vorm en verkrijgbaar in een tal van kleuren. En alles wordt precies op maat gemaakt! Eventueel is het soms zelfs mogelijk om een rolluik in te bouwen zodat u er niets van ziet.

Bediening
Rolluiken kunnen zowel elektrisch als met de hand bediend worden. Voor de elektrische bediening hebben we een ruime keuze aan sterke motoren, waaronder van het merk Somfy. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een wandschakelaar of een afstandsbediening. Handmatig bestaat de bediening uit een koord of band. 

Voor meer informatie en/of prijzen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.