Expert in Zonwering en Kozijnen

Bij EL Zonwering en Kozijnen, gevestigd te Nuland, staan vakmanschap en service hoog in het vaandel. Wij beschikken over een groot assortiment, waaronder zonneschermen, kunststof kozijnen, rolluiken en raamdecoratie. Onze producten zijn van louter A-merken voor particulier en zakelijk gebruik. Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

Al vele jaren is EL Zonwering en Kozijnen gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van aluminium en kunststof kozijnen en schuifpuien voorzien van KOMO-certificaat en Politie Keurmerk veilig wonen (SKG). Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor serres, veranda’s, verandadaken, terrasoverkappingen, dakkapellen, enkel en dubbel glas.

In ons uitgebreide assortiment bieden wij zonweringsproducten voor zowel binnen als buiten. Voor buitenzonwering vindt u bij ons zonneschermen, markiezen, rolluiken en screens. Daarnaast als binnen zonwering ofwel raamdecoratie; lamellen, houten en aluminium jaloezieën, rolgordijnen, duette- en plisségordijnen, rolhorren en hordeuren en plisséhordeuren.

Voor de presentatie van onze producten maakt u een afspraak. EL Zonwering en Kozijnen zal altijd vrijblijvend een bezoek aan uw huis brengen, om samen aan de hand van uw wensen een passende en interessante oplossing uit te werken.

EL Zonwering en Kozijnen is niet alleen actief in Nuland, maar richt zich ook op de volgende regio’s: Best, Boxtel, Eindhoven, Laarbeek, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Sint-Oedenrode, Oirschot, Veldhoven, Waalre, Valkenswaard, Helmond, Geldrop, Beek en Donk, Heeze, Schijndel, Veghel ,'s-Hertogenbosch, Vlijmen, Hedel, Rosmalen, Den Dungen, Nuland en  Uden.

Wilt u meer informatie over ons, onze producten en prijzen of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

Volg ons