Knikarmscherm

Knikarm zonneschermen worden ook wel terrasschermen genoemd. Een knikarmscherm is er namelijk om uw terras te voorzien van zonwering. De zonweringdoeken voor deze zonneschermen zijn beschikbaar in een tal van kleuren. U bepaalt zelf de sfeer met het model en de gewenste kleur, of kleuren. 

EL Zonwering en Kozijnen Knikarmscherm


Bediening
De meeste zonneschermen worden geleverd met elektrische bediening, door middel van een wandschakelaar of een afstandsbediening. Hiervoor hebben we een grote diversiteit aan motoren in ons assortiment, waaronder van het merk Somfy. Uiteraard is handmatig bedienen met een slinger ook mogelijk.

Een derde optie is een bediening met een zon- en windautomaat. Deze wordt op uw zonnescherm bevestigd, waardoor de bediening automatisch wordt geregeld. Het scherm gaat uit wanneer de zon erop schijnt en andersom ook weer in. Begint het erg hard te waaien? Ook dan gaat het zonnescherm automatisch dicht.


EL Zonwering en Kozijnen Knikarmscherm


Maatwerk

Van het type tot de bediening, u kunt uw zonnescherm helemaal naar wens samenstellen. Het gewenste zonnescherm wordt vervolgens voor u op de juiste maat geleverd. 

Voor meer informatie of prijzen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.