Uitvalscherm 

Last van de laagstaande zon en hoeft u de ruimte onder de zonwering niet te benutten? Dan is een uitvalscherm dé oplossing!

Door de stevige armen van het scherm, hebben ze een hoge mate van stabiliteit en zijn deze schermen goed bestand tegen de wind. Hierdoor zijn ze ook zeer geschikt voor gebruik op grotere hoogtes. Tevens kunt u met de diepte van de armen bepalen hoever het uitvalscherm van uw huis af komt en daarmee de hoeveelheid schaduw die het scherm creëert. Door al deze eigenschappen is het uitvalscherm misschien wel het meest effectief en zeer breed inzetbaar.
 Keuze te over
Bij EL Zonwering en Kozijnen kunt u kiezen uit een zeer uitgebreide collectie doeken en dessins, diverse armsystemen en vele bedieningsmogelijkheden. Zo vindt u gegarandeerd een uitvalscherm dat uw woning of bedrijfspand complimenteert. Simpel, stabiel en zeer stijlvol. Dat zijn de kernwoorden van onze uitvalschermen. 

 Bediening
De meeste uitvalschermen worden geleverd met elektrische bediening. Hiervoor hebben we een grote diversiteit aan motoren in ons assortiment, waaronder van het merk Somfy. Handmatige bandbediening is ook zeer geschikt voor deze schermen. Wilt u de bediening liever automatisch geregeld hebben, dan is een zon- en windautomaat de ideale oplossing.

Voor meer informatie en/of prijzen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.